Chef Jos heeft al ruim 35 jaar ervaring in de keuken / horeca. Begonnen bij restaurant de Waterkers in Eindhoven waar het horecabloed naar boven kwam. Vervolgens ervaring opgedaan in Zwitserland, Maastricht, Lanaken (La Butte Aux Bois) en Genk. Jos heeft een eigen restaurant gehad in Boxtel (De Negenmannen) wat zeer hoog aangeschreven stond. Als thuiskok brengt hij deze hoge kwaliteit nu bij u in de woonkamer. In uw eigen keuken kookt hij verrassende, spannende en bovendien gedurfde gerechten. Naast diners is Jos ook te boeken voor walking dinner, barbecues en kookworkshops. Als laatste is het goed om te weten dat Jos een uitgebreide kennis heeft van wijn en u graag laat proeven van zijn met zorg geselecteerde wijnen. Jos is werkzaam in heel Nederland en België.
***
Als Jos niet in de keuken staat, geniet hij van een vakantie aan de Middellandse Zee – een regio die hem ook culinair inspireert. In februari blijft hij dichter bij huis, want carnaval is voor hem hét hoogtepunt van het jaar.
Thuiskok inhuren – Hoe werkt dat?
Jos zijn 5 gangen diner is inclusief:
- Mooie gedekte tafel
- Tafellinnen en servetten
- Bloemen en kandelaars
- Servies en Bestek
- Amuse
- Brood en boter
Jos is een chef die alles onder controle heeft, 5 personen, 5 gangen alles mooi opgeruimd na de tijd. Geen enkel stressmoment kunnen ontdekken en buitengewoon lekker gegeten. Daarnaast is Jos plezierig om in huis te hebben.
Van Marken | 5 personen | Helvoirt
Voor mijn moeder haar verjaardag Jos bij ons thuis laten koken. Dit was onze eerste kennismaking met een kok aan huis. We hebben Jos niet gelijk weer vastgelegd voor volgend jaar maar voor herhaling vatbaar is het zeker. Bedankt voor de gezellige en goed verzorgde avond.
Jongbloed | 15 personen | Haaren