Koken is Anita haar passie. Ze kan enorm genieten van lekker eten maar staat nog liever zelf in de keuken om voor anderen te koken. Vanuit die passie en leergierigheid heeft ze de koksopleiding bij Smink Culinair in Nieuwleusen gevolgd en haar koksdiploma’s gehaald. Tijdens haar stageperiodes bij diverse restaurants (Ludiek in Havelte, De huiskamer in Ansen en Hotel Wesseling in Dwingeloo) heeft ze besloten om van haar passie haar werk te maken.
Passie voor koken en dat proef je
Met de koksschoenen en haar koksbuis aan heeft ze zich ingeschreven als part time ZZP-er. Sindsdien werkt ze naast haar vaste baan bij de gemeente regelmatig in de weekenden als privé kok en hier geniet ze met volle teugen van. Niets is zo gezellig, ongedwongen en onvergetelijk als een uitstekend diner koken in een huiselijke omgeving. Ze creëert graag voor haar gasten een culinaire avond op maat. Voor haar gerechten kiest ze mooie en eerlijke ingrediënten uit de regio en als het even kan kookt ze uit eigen moestuin.
Als u eens een avond anders dan anders wilt invullen dan denkt Anita graag met u mee.
Wat kunt u verwachten?
Culinair met Anita, thuis in uw keuken. Voor één dag kan Anita uw chef aan huis zijn. Ze zorgt er dan voor dat iedereen volledig verzorgd word en dat u alleen nog maar hoeft te genieten.
Kan rekening houden met:
Alle voorkomende uitzonderingen
Wat moet u zelf nog regelen?
Een opgeruimde keuken, een lege tafel en een plekje in de koelkast
Is gespecialiseerd in:
* All-round
Kosten
Voor eventuele bediening wordt er een meerprijs in rekening gebracht.
Naast de menuprijs worden er ook reiskosten in rekening gebracht.
Alles goed voor en lekker, boven verwachting.
Nuis | 8 personen | EextGeweldig lekker gegeten, de oplossing als je heerlijk wil eten. Geen Bob nodig en de kinderen kunnen heerlijk hun gang gaan.
Lubbinge | 8 personen | Exloo