Heeft u een wens die niet op onze kaart staat? Laat het ons weten!
Ieder diner wordt gestart met hapjes voorbij de borrel gevolgd door 2 amuses.
Voorgerechten
Paling met zoetzure radijs en granito van bosbes
Terrine van beenham met anijsuien en gebrande noten op een groene salade
Carpaccio van gegrilde rode paprika (vegetarisch)
Carpaccio van rund met tuinkers, oude kaas, pijnboompitten en balsamicodressing
Bij het voorgerecht en de soep serveren wij warme broodjes en roomboter
***
Soepen
Romige kokossoep met shiitake
Bouillon van bospaddenstoelen met bieslook (vegetarisch)
Fluweel zachte soep van rode paprika met Hollandse garnalen
Crème van dopererwtensoep met gerookte forel
***
Tussengerechten
Gamba’s op zoetzure salade met rock chives
Verfrissende spoom Klaas Culinair stijl (vegetarisch)
Crème van tuinbonen met truffelkroket en tomaatsalsa
***
Hoofdgerechten
Boterzachte eend met truffeljus, gegratineerde aardappel en bijpassende groente
Stoofschotel met ras el hanout, kaneel, kruidkoek, rode kool en mousse van knolselderij
Portobello gevuld met groenten (vegetarisch)
Tournedos met bijpassend garnituur (meerprijs Euro 8,50)
Hollandse asperges met ham, ei, bearnaisesaus en stamppot raapstelen (foto volgt)
***
Kaas
Een selectie van Franse, Friese en Hollandse kazen met jam, brood, noten en druiven
***
Dessert
Cremeau van sinaasappel met fruit uit het seizoen
Ganache van rood fruit en chocolade
Panna Cotta met een laagje caramel met hierbij vers fruit en sorbetijs
***
Er dient één menu gekozen te worden voor de gehele groep.
Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen.