Voor een geheel verzorgde BBQ op locatie
BBQ chef Klaas Culinair maakt het niet uit, zomer of winter barbecueën is altijd lekker en een feestje om te doen. Met onze big green egg, smokers, ofyr en vuurkorven trekken we door heel Nederland en België om mensen kennis te laten maken met onze stijl van barbecueën. Prachtige stukken vlees perfect gegaard, vis gerookt op turf of asperges van de grill met hazelnootboter, bij ons is het allemaal mogelijk.
BBQ catering aan huis met chef-kok
De gerechten van de klassieke barbecue van 30 jaar geleden serveren we nog steeds, maar dan eigentijds gepresenteerd. Veelal walking dinner of festival stijl. Met een BBQ chef op locatie van Klaas Culinair kunt u het zo bont maken als u wilt. Van een heerlijke saté van kippendij tot gegrilde Canadese kreeft in Bouillabaisse. Een BBQ bij Klaas Culinair is altijd met braadmeester op locatie. Voor grotere groepen brengen we ook altijd bediening mee.
Catering aan huis met BBQ chef Klaas
Met mooie van een BBQ catering aan huis is dat alles op maat kan worden gemaakt. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek als u bijzondere wensen heeft. Het meest wordt er gekozen om de chef het vlees (kip, biefstuk, sparerib, saté en hamburger), vis (zalm, gamba) en de groenten te laten grillen. Daarbij hebben we dan een buffet met vele soorten salades, brood, boter, sauzen en tapenade. Natuurlijk regelen wij ook de borden en het bestek en een schone tuin / keuken na afloop.
BBQ workshop aan huis met chef Klaas Culinair
Heeft u zelf een BBQ thuis staan die u eigenlijk te weinig gebruikt omdat u niet zo goed weet hoe u er mee om moet gaan? Bij ons is het mogelijk om een BBQ workshop te boeken. U leert dan van een ware braadmeester hoe u een BBQ het beste aan kunt steken. Vervolgens gaat u aan de slag met de mooiste ingredienten waarvan u niet wist dat ze ook op de BBQ gemaakt konden worden. Wat dacht u van een van een gegrilde paprikasoep of van een banaan in suiker rum als dessert? Wilt u zelf beter leren BBQ-en laat het ons weten en we maken een programma dat aansluit bij uw wensen en het aantal personen.
Deze BBQ fans genoten al eens van chef Klaas Culinair zijn barbecue kunsten:
Chef aan huis Klaas heeft voor ons personeelsfeest een BBQ workshop gegeven in de kantine. Iedereen werd aan het werk gezet en ondertussen konden er allemaal wijnen en verschillende bieren geproefd worden. Na afloop hebben we heerlijk zitten te smullen van allemaal kleine gerechtjes welke we zelf gemaakt hadden.
Jensen | 26 personen | Zeist
Ons echt laten verwennen door Chef Envy met voor veel de meest luxe BBQ ooit. Japanse wagyu, tonijn, kreeft, tarbot en niet te vergeten Nieuw Zeelands lam. Alles was heel lekker en werd mooi opgediend. Dit was echt een ervaring om nooit te vergeten, wat lekker.
Van Berkum | Delfzijl | 31 personen