Wilt u tijdens een beurs of een open dag een kok op locatie voor het geven van kookdemonstraties? Als het thema wat u wilt belichten bekend is komen wij met een passend voorstel. We kunnen kookdemonstraties geven vanuit onze mobiele keuken, maar ook vanuit vaste bestaande keukens. We worden veel gevraagd door keukenstudio’s voor het demonstreren van ovens, quookers en projecten om gasloos koken onder de aandacht te brengen. Supermarkten en groothandels boeken ons daarentegen weer vaak om bepaalde ingrediënten te promoten. Wij geven tijdens kookdemonstraties tips en trucs die u thuis makkelijk toe kunt passen.
Kookdemonstraties kunnen in heel Nederland gegeven worden
Wist u trouwens dat 40 procent van de gekochte stoomoven na een jaar nog nooit is gebruikt? Dit simpelweg omdat mensen niet weten hoe ze er mee om moeten gaan. Dit is het moment dat wij vaak worden ingeroepen. Soms door de keukenwinkel maar ook maar al te vaak rechtstreeks door de kopers. Wilt u meer leren over de mogelijkheden van uw keukenapparatuur? Bijvoorbeeld hoe u een kerntempratuurmeter gebruikt of hoe u eenvoudig een ovenrooster kunt reinigen? Een veel gehoorde vraag komt van vrouwen die hun man een Big Green Egg cadeau hebben gedaan en zien dat deze niet gebruikt wordt omdat ze niet goed weten hoe ze gerechten en beste tot een recht kunnen laten komen. Heeft u ook een vraag? Laat het ons weten, wij adviseren u graag.
Boek een masterclass voor in uw winkel om nieuwe ingrediënten te promoten
Naast de mogelijkheid om ons in te huren om de werking van keukenapparatuur over te brengen is het ook mogelijk dat u bepaalde ingrediënten eens uit wilt lichten. Of het begin van het aspergeseizoen in wilt luiden met een proeverij van asperges met daarbij passende sauzen. En als we er dan toch zijn schenken we uw gasten ook nog een glaasje wijn die past bij het gerecht. Gegarandeerd dat uw verkopen toenemen.
Voor de volgende klanten verzorgden wij al eens een kookdemo:
Tijdens onze opendag heeft Klaas met zijn team onze bezoekers getrakteerd op diverse hapjes. Aanwezigen konden kiezen uit allerlei amuses, ook met de kinderen was goed rekening gehouden. Ook was het op sommige moment mogelijk om kookdemonstraties te volgen.
Erik en Wouter Intréal | 150 personen | Assen
Op de Grando kijkdagen heeft chef Robert mensen op een hele fijne manier meegenomen in de voordelen van het koken in een stoomoven. Praktische tips in normale mensen taal.
Grando | Den Bosch | 300 personen