Al tijdens Klaas zijn eerste vakantiebaantje wist hij het. “Ik wil de horeca in, en mensen blij maken met mooie en lekkere gerechten”. Klaas begon zijn carrière als 15 jarige afwasser in de Friese watersportplaats Heeg. Dit om vervolgens te werken bij de beste restaurants van Nederland. Zowel met als zonder Michelinster. Maar Nederland werd te klein en de drang om te reizen groot. Er was dan ook maar één oplossing voor de man die geboren was aan het water, opgeroeid aan het water en in zijn vrije tijd leefde op het water. Werken op het water. Zo heeft Klaas een jaar lang gewerkt aan boord van de Queen Elizabeth 2. Het legendarische cruiseschip van de Engelse rederij Cunard. Via deze link kunt u het reisverslag lezen.
Na terugkeer aan het vaste land begon het idee om bij mensen thuis of op locatie te koken steeds meer te spelen. Toch duurde dit nog vrij lang omdat er altijd weer andere bijzondere kansen voorbij kwamen, die hij achteraf niet had willen missen. Maar in 2013 was het dan toch zover, alle zekerheden over boord gegooid. En gestart met een droom. En dat blijkt een goed besluit. Iedere dag werken met verse, gezonde liefst biologische producten, en deze omtoveren tot smaakvolle eetbare kunstwerken. Er is in privé kok aan huis Klaas zijn ogen dan ook niets wat meer voldoening geeft dan mensen blij maken met mooie en lekkere gerechten.
***
Klaas laat zich tijdens vakanties graag inspireren door de smaken van de Thaise keuken. Al meerdere keren bezocht hij met het gezin Azië. Goede groene curry kan hij niet weerstaan!
Een chef aan huis inhuren, hoe werkt dat?
- Mooie gedekte tafel
- Tafellinnen en servetten
- Bloemen en kandelaars
- Servies en Bestek
- Amuse
- Brood en boter

- Extra gang
- Vers gebakken brioche
- Gastronomische bouillon
- Aperitief met amuse
- Kaasplank
- Truffelpasta
Wist u dat onze chefs gemiddeld worden beoordeeld met een 4,9?
Met onze oude 6e klas van vroeger een luxe diner aan huis laten verzorgen door kok aan huis Klaas. Wat hebben we een gezellige avond gehad waarbij alle zorgen ons uit handen werden genomen.
Hiltje | 12 personen | Nijland
Klaas die weet hoe je de innerlijke mens moet verwennen. Wat een heerlijke gerechten zijn voorbij gekomen. Dank voor je bijdrage.
Marieke Jongen | 19 personen | Heerhugowaard



