Het ontstaan van privé chef aan huis Klaas
Zoals veel koks kwam ook chef aan huis Klaas op jonge leeftijd per ongeluk in aanraking met de horeca. Klaas zijn zus werkte in de afwas van hotel restaurant de Watersport te Heeg. Toen ze wegens een foute party elders in de provincie niet beschikbaar was, was Klaas er als de kippen bij. Met een fikse lading gel in het haar en gepoetste tanden dacht hij op sollicitatiegesprek te gaan. Niets was minder waar, Klaas werd gelijk in de afwashoek neergezet om orde op zaken te stellen. Wat een vuurdoop. De schone kleren waren niet echt nodig geweest. Na een lange dag waarbij hij zelf ook veel nieuwe gerechten had geproefd kwam Klaas super enthousiast thuis.
Van afwasser naar keukenhulp
Dit enthousiasme bracht dat hij al snel in de keuken stond te spieken bij de chef. De sfeer onder de koks was echt geweldig. Als 14 jarige wist Klaas niet wat hem overkwam. De chefs merkten Klaas zijn enthousiasme ook op en betrokken hem bij eenvoudige keukenwerkzaamheden zoals het opmaken van salades en het maken van dessert. Dit alles tussen het afwassen door. Op een bepaald moment stonden er heel veel gerechten klaar, maar er was geen bediening te bekennen en de gerechten stonden koud te worden tot grote frustratie van de chef-kok. Toen het hoofd van de bediening eindelijk kwam drukte die Klaas ook een bord in de handen, meelopen jij. Dat was zijn eerste ervaring in de bediening. Het was Klaas al snel duidelijk dat hij niet alleen de keuken erg leuk vond, maar het bedienen ook.
De start van kok aan huis Klaas Culinair
Na meer dan 15 jaar in verschillende hotels en restaurants in Nederland maar ook in het buitenland gewerkt te hebben in zowel de bediening als in de keuken was het tijd voor een nieuwe stap. Zelf ondernemen, maar dan wel zo dat alle elementen die hij juist zo mooi vind aan de horeca er inzitten. Thuis koken, bij mensen aan huis prachtige diners serveren was de uitkomst. Dit doet Klaas al 11 jaar en nog steeds met enorm veel plezier. Mensen blij maken met heerlijk eten. Dit voor de meest uiteenlopende gelegenheden, van feestelijk tot verdrietig. Dat maakt privé chef aan huis Klaas Culinair echt bijzonder.
Chef aan huis Klaas viert 11 jarig bestaan met 35 collega thuiskoks
Sinds 2020 heeft Klaas naast dat hij kookt een kartrekkers rol op zich genomen om het private dinning concept in Nederland bekend te maken bij het grote publiek. Hiervoor is hij een samenwerking aangegaan met 35 collega chefs / privé koks. Doel van deze samenwerking is om voor de klant de juiste chef te vinden. Want alleen als het hele plaatje klopt en verwachtingen overtroffen worden kan het kok aan huis concept groeien.
Boek uw favoriete chef kok aan huis
U heeft iets te vieren en wilt uw familie en vrienden uitnodigen voor een gezellige avond bij u thuis? Ze verrassen met een heerlijke BBQ, diner of walking dinner. Maar u wil niet de hele avond in de keuken staan. Kortom, u bent op zoek naar een privé chef die u een zorgeloze avond kan bezorgen. Door de samenwerking met collega chefs uit heel Nederland en België, is het mogelijk dat wij u in contact brengen met de juiste beschikbare chef kok. U kunt een chef aan huis inhuren voor een huwelijksdiner bij u thuis of een chef kok aan huis een diner van sterrenniveau laten koken in uw achtertuin.
Kan ik een chefkok aan huis boeken voor een 21 diner?
Vrij nieuw is een privé chef aan huis boeken voor een 21 diner, vrijgezellenfeest, of voor een etentje met vrienden of familie in een gehuurde vakantiewoning? Wij hebben voor iedere gelegenheid een passende chef. Alle aangesloten chefs hebben veel ervaring in de horeca en of catering. De ene als chef kok in een restaurant de ander als chef-kok aan huis. Wat ze gemeen hebben is dat ze passie hebben voor koken en u een onvergetelijke avond willen bezorgen.