Chef aan huis Klaas Culinair begon elf jaar geleden met een passie voor het verzorgen van thuisdiners en luxe catering op locatie. Al snel merkte Klaas dat private dining wel eens populair zou kunnen worden. Binnen enkele jaren had hij een vaste klantenkring opgebouwd. Mensen die op zoek waren naar een privé chef aan huis voor de meest uiteenlopende culinaire evenementen. Veel particulieren wilden zich in het weekend of tijdens vakanties culinair laten verwennen door een private chef. Terwijl de zakelijke markt vooral doordeweeks op zoek was naar exclusieve catering voor bijzondere evenementen. Door de stijgende populariteit en de groeiende vraag naar luxe thuisdiners werd het tijd om uit te breiden.
Privé chef aan huis Klaas krijgt 30 collega’s
Tijdens de coronaperiode nam de vraag naar een privé chef aan huis inhuren explosief toe. Om aan deze behoefte te voldoen, hebben 30 privé koks uit Nederland en België hun krachten toen gebundeld. Dit leidde tot een landelijke samenwerking onder de naam Klaas Culinair waar we tot op de dag van vandaag trots op zijn. Door de samenwerking werd het eenvoudiger om dineren aan huis voor een breder publiek toegankelijk te maken. Dit omdat we diners, walking dinners en barbecues op verschillende niveaus en prijsklassen aan konden bieden. Zo zijn er chefs aangesloten die op sterrenniveau diners koken en tot in de perfectie verzorgen en daarbij de mooiste wijnen schenken. Vegan chefs die zowel veganistisch als vegetarische gerechten op tafel zetten van wereldklasse. Maar ook hebben wij ware grillmasters / braadmeesters voor een buitengewone barbecue in ons team. Een ander populair concept waar we dankzij deze samenwerking invulling aan kunnen geven, is het verzorgen van kookworkshops en BBQ-workshops op locatie.
Geniet van een private dinner aan huis
Nu 5 jaar later is het thuis uit eten het nieuwe normaal geworden. Het chef aan huis concept hebben we met elkaar op de kaart gezet en bewezen dat je voor een sterrendiner niet per se naar een sterren kok hoeft te gaan. We durven zelfs te zeggen dat we door de diversiteit aan verschillende chefs in de gelegenheid zijn om een pallet van smaken (Frans, Italiaans, Spaans, Grieks, Aziatisch) aan te bieden waar menig restaurant jaloers op is. Durft u het aan om een private chef in te huren?