Koken is chef Anita haar passie. Ze kan enorm genieten van lekker eten maar staat nog liever zelf in de keuken om voor anderen te koken. Vanuit die passie en leergierigheid heeft ze de koksopleiding bij Smink Culinair in Nieuwleusen gevolgd en haar koksdiploma’s gehaald. Tijdens haar stageperiodes bij diverse restaurants (Ludiek in Havelte, De huiskamer in Ansen en Hotel Wesseling in Dwingeloo) heeft ze besloten om van haar passie haar werk te maken.
Met de koksschoenen en haar koksbuis aan heeft ze zich ingeschreven als part time ZZP-er. Sindsdien werkt ze naast haar vaste baan bij de gemeente regelmatig in de weekenden als privé kok en hier geniet ze met volle teugen van. Niets is zo gezellig, ongedwongen en onvergetelijk als een uitstekend diner koken in een huiselijke omgeving. Ze creëert graag voor haar gasten een culinaire avond op maat. Voor haar gerechten kiest ze mooie en eerlijke ingrediënten uit de regio en als het even kan kookt ze uit eigen moestuin. Als u eens een avond anders dan anders wilt invullen dan denkt Anita graag met u mee.
***
Als Anita niet in de keuken staat, is ze te vinden tussen haar kruidenkas. Met zorg kweekt ze basilicum, tijm en rozemarijn, die ze vers plukt en gebruikt in haar gerechten. Zo brengt ze altijd een vleugje eigen oogst op uw bord!
Een chef aan huis inhuren, hoe werkt dat?
- Mooie gedekte tafel
- Tafellinnen en servetten
- Bloemen en kandelaars
- Servies en Bestek
- Amuse
- Brood en boter

- Extra gang
- Zelf je amuses maken
- Muzikale omlijsting
- Aperitief met amuse
- Porselein servies
- Brood met smeersels
Wist u dat onze chefs gemiddeld worden beoordeeld met een 4,9?
Alles goed voor en lekker, boven verwachting.
Nuis | 8 personen | Eext
Geweldig lekker gegeten, de oplossing als je heerlijk wil eten. Geen Bob nodig en de kinderen kunnen heerlijk hun gang gaan.
Lubbinge | 8 personen | Exloo



