Via chef-kok Marco Verkerk en grillmaster Bob van den Bunt in 2023 in contact gekomen met Bas van Rooijen van de Mobiele Kok. Bas is in 2002 gestart met de Mobiele Kok, dit voor luxe catering in en rondom Utrecht. Met een achtergrond als keukenchef behoorde hij tot 1 van de pioniers die luxe thuisdiners verzorgde. Nu 22 jaar later is Bas zijn bedrijf uitgegroeid tot een waar cateringbedrijf met verschillende disciplines.
De Mobiele Kok voor een goed verzorgde catering in Utrecht en omstreken.
Bas is naast kok ondernemer in hart en nieren. Na enkele jaren eigenaar te zijn van de Mobiele Kok merkte Bas dat er ook veel vraag was naar andere catering diensten. Mensen die iets eenvoudigers wilden dan een uitgebreid diner maar toch voor kwaliteit gaan. Om voor de klanten een goed onderscheid te maken in de diensten van de Mobiele Kok werden er voor iedere dienst / service verschillende websites gelanceerd. De Mobiele BBQ, Het Momentje en Broodjes.nl zijn slechts enkele voorbeelden.
Het bedrijf groeit uit zijn voegen en verhuisd een deurtje
Na lancering van de nieuwe websites weten klanten de Mobiele kok als snel goed te vinden. De één voor een barbecue de ander voor een broodjes lunch op kantoor. Maar ook de net aangeschafte frietkar is populair tijdens de vrijdagmiddag borrel of tijdens festivals. Alle extra materialen aangeschaft voor unieke gelegenheden vragen om ruimere huisvesting. Om deze reden wordt er een verhuizing gedaan naar Peppelkade 4 in Houten.
Bas start een samenwerking met chef Bob en chef Marco
De verhuizing naar het veel nieuwere en ruimere pand vindt plaats in 2023. Het pand gekocht op de groei heeft veel extra ruimte welke Bas verhuurd aan Bob en Marco. In een aangeklede afgezonderde ruimte is het mogelijk om BBQ workshops te volgen en om te vergaderen. Beide heren worden door Bas ondersteund in het gevonden worden in Google. Ook hier zijn weer twee speciale websites voor in het leven geroepen, één voor broodjes en één voor barbecue. Dank heren voor de fijne samenwerking en het sparren.