Chef Rob werkte voordat hij chef aan huis werd vele jaren in toprestaurants zoals Bridges*, Sea Grill** en in The Grand in Amsterdam. Om zijn kennis te vergroten vertrok Rob op jonge leeftijd naar hotels in Manchester en Praag. Een prachtige ervaring, misschien wel de mooiste en meest leerzame tijd van zijn leven. In Amsterdam had hij voornamelijk kennis gemaakt met de klassieke Franse keuken welke nog steeds zijn voorkeur heeft. Maar in het buitenland kwam hij in aanraking met de Oosterse keuken, hetgeen zijn hele kijk op koken veranderde. Hij combineert nu hij kok aan huis is het beste van beiden, hetgeen verrassende wonderschone smaakcombinaties oplevert.
Mensen thuis verwennen met lekkere gerechten
Na terugkomst uit het buitenland begon het steeds meer te kriebelen om zelf een bedrijf op te starten. In 2018 was het zover, Toetcatering was geboren. Binnen Toetcatering is het mogelijk om diners en walking dinners aan huis te laten verzorgen. Met zijn enorme kennis en enthousiasme is Rob een chef van hoog kaliber die alleen voor het beste gaat. Zijn inmiddels vaste klantenkring weet het al, hij gebruikt niet alleen de mooiste producten maar het liefst ook lokale. Zo haalt Rob Kaas van de boerderij bij hem uit de buurt, maar ook gebruikt hij zomers de mooiste bloemen, kruiden en groenten uit eigen tuin.
Wat kunt u verwachten?
Alle diners starten met een amuse en a la minute gebakken desembrood, boter, olie en zeezout.
Voor het diner brengt Rob zelf borden en bestek mee. Bij afname wijnarrangement ook de wijn en waterglazen voor de wijnen, aqua panna en san pellegrino.
Chef Rob kan rekening houden met:
Rob kan rekening houden met de volgende uitzonderingen, noten, pinda en gluten, suikervrij en nog vele andere. Maar ook met vegetariërs en vegan. Vegan is alleen wel als de gehele groep vegan eet.
Wat moet u zelf nog regelen?
Een tafellaken, bloemetje indien gewenst en kaarsjes.
Is gespecialiseerd in:
Chef Rob werkt graag met vis, vlees en wild. Vaste menu’s werkt hij niet mee, hij kookt ieder diner op maat om aan de wens van de klant te voldoen maar ook om het voor zich zelf uitdagend en spannend te houden.
Naast dat Rob erg lekker kan koken is het ook heel gezellig om hem in huis te hebben. Hij is open over recepten en deelt graag zijn kennis.
Leidschendam | 12 personen | AnkerPerfect gebakken rood vlees en mooie wijnen. Wij kijken met veel plezier terug op onze eerste kennismaken met een thuiskok.
Van den Akker | 6 personen | Rotterdam