Wat Daan wilde worden was op jonge leeftijd al bekend. Op zijn 14e was hij al actief in de keuken. Op zondagmiddag lekker experimenteren en nieuwe gerechtjes ontwikkelen. Er zijn dagen geweest dat hij met de Allerhande in zijn handen in bed in slaap viel. Voor Daan was de middelbare school keus dan ook niet moeilijk. Zijn koksdiploma haalde hij door te werken bij De Vijf Sinnen en op Chateau Neercanne. Vrij snel na zijn opleiding kwam Daan bij Onder de Linden in Leeuwarden te werken. Een grote evenementen / catering locatie waar hij uiteindelijk is doorgegroeid naar chef de cuisine.
Een droom die uitkomt
Een droom om voor zichzelf te starten was er altijd al. Maar om te reizen ook. Daan koos voor het laatste en woonde en werkte bij een van de beste restaurants op Nieuw Zeeland. Een geweldige tijd waar hij veel van heeft geleerd. Na terugkomst uit het buitenland was de tijd rijp om de gang naar de K.v.K. te maken. Als u Daan en Amy boekt dan maken ze een menu wat aan al uw wensen voldoet. Dit gaat geheel in overleg. Ze kunnen met al uw wensen en uitzonderingen rekening houden, als ze het maar van te voren weten. Op de avond van het diner zult u Daan vinden op de plek waar hij het liefst is, in de keuken. Gastvrouw Amy regelt alles voor de schermen.
Wat kunt u verwachten?
Een sfeervol “restaurant” in uw eigen woonkamer. Met een mooi gedekte tafel en eten op hoog niveau zoals u dat mag verwachten van een private chef.
Kan rekening houden met:
Met alle dieetwensen
Wat moet u zelf nog regelen?
Werkruimte, een tafel en stoelen. Als er geen keuken aanwezig is dan beschikt Daan over inductieplaatjes zodat er toch gekookt kan worden.
Is gespecialiseerd in:
* Risotto
* Bouillabaisse
* Mediterraanse keuken
* Verse vis en vlees
Kosten
Een diner wordt veelal gestart met bubbels met daarbij een amuse. Daarna serveren Daan en Amy 5 gangen met daarbij passende wijnen voor de prijs van Euro 115,00 p.p.
Nog niet eerder hadden wij een thuiskok gevraagd om in ons eigen keuken te koken. Wegens omstandigheden hebben wij hier kennis mee mogen maken. Het was in 1 woord “geweldig”
Van Dissel | 16 personen | TilburgWat een geweldig team zijn jullie. We hebben enorm genoten van jullie kookkunsten. De gerechten zagen er stuk voor stuk overheerlijk uit.
Ben Arendsen | 11 personen | Den Bosch