Joost was al op jonge leeftijd te vinden in de keuken en noemt zichzelf “gevaccineerd door koken” Voor Joost was er dan ook geen enkele twijfel welke opleiding hij zou gaan volgen. Steeds weer op zoek naar nieuwe smaken en combinaties dat is wat hij graag doet. Door zijn jarenlange ervaring in de luxe catering waarbij alleen maatwerk werd geleverd, beheerst Joost alle technieken die je van een private chef mag verwachten.
Voor een verrassend dessert
De laatste jaren is Joost steeds meer in de ban geraakt van het maken van verrassende desserts. De tijd waarin hij leeft ziet hij als een groot voorrecht. De vele nieuwe technieken en hulpmiddelen die je als chef tot je beschikking hebt geven nog meer mogelijkheden om gasten te verrassen of op het verkeerde been te zetten.
Wat kunt u verwachten?
Joost zorgt voor een prachtig gedekte tafel, net alsof u in een restaurant zit. (zie foto)
Kan rekening houden met:
Zoutarm, vegetarisch, glutenvrij en lactose vrij.
Wat moet u zelf nog regelen?
Stoelen, tafels, oven en een fornuis.
Is gespecialiseerd in:
* Joost maakt en proeft graag desserts
* Vlees en vis vind hij geweldig om mee te werken
* Dressings en vinaigrette
Kosten
Bij 6 personen of meer 4 gangen + wijnarrangement Euro 120 p.p.
Naast de menuprijs worden er ook reiskosten in rekening gebracht.
Ondanks dat je maar 1 pitje tot je beschikking had heb je mij en mijn team een geweldige avond bezorgd. Voor het eerst voor ons kerstdiner gekozen voor een thuisdiner We vonden dit eigenlijk wel zo leuk. Lekker ons eigen muziek draaien en niet om anderen hoeven te denken. Voor een bedrijf met zulke luidruchtige werknemers als ons een geweldig alternatief.
Sharon | 10 personen | ZwolleWat een mooie avond hebben we gehad. Je had alles tot in de puntjes geregeld en wij konden gewoon achterover leunen. Voor ons zeker niet de laatste keer dat we een kok aan huis hebben ingehuurd.
Van Tongeren | 8 personen | Bodegraven