Léon catering staat voor PUUR, EERLIJK en HEERLIJK. De in Den Bosch geboren Leon had al op jonge leeftijd helder wat hij wilde worden. Met zijn opleiding in verschillende Brabantse restaurants heeft Leon in heel wat verschillende keukens een kijkje mogen nemen. In deze restaurants heeft hij zowat alle functies bekleedt die er bestaan in de Franse keuken. Van patissier, chef-kok, tot cateringmanager. Maar ook werkte Leon in gerenommeerde restaurants als het Kurhaus in Scheveningen en het beroemde chateau Neercanne nabij Maastricht als sous-chef.
Op latere leeftijd vertrok Leon voor langere tijd naar het buitenland. Twee vliegen in 1 klap noemt hij dat. Vanuit zijn passie voor koken ondersteunde hij internationale teams in Equador en de Amazone. Een schitterende ervaring was dat. Ook op kookgebied ontdekte hij hier nog veel nieuws. Bij terugkomst in Nederland begon het eigen ondernemerschap steeds meer te kriebelen. Zal ik een eigen bedrijf opzetten of in loondienst blijven? Leon bleef in loondienst en zocht zijn uitdaging in het meedoen aan kookwedstrijden. Echt een uit de hand gelopen hobby die veelal in de late uurtjes na het sluiten van de keuken beoefend werd.
Zo heeft Leon meegekookt tijdens de zilveren koksmuts. Dit is echt een prestigieuze wedstrijd in Nederland. In 2001 was de kogel eindelijk door de kerk. Een lang gekoesterde droom ging toen in vervulling. Catering Chef Leon was een feit en weer een uitbreiding van zijn C.V. Het hoeft ook geen uitleg dat er al heel veel mensen hebben mogen genieten van Leon zijn creaties. Eigenlijk is Leon zijn C.V. veel te lang om alles te benoemen. Tijdens een dinertje bij u thuis vertelt hij u graag over zijn mooiste avonturen in ruim 40 jaar horeca.
Wat kunt u verwachten?
Als u Leon inhuurt voor een diner aan huis dan neemt hij zijn eigen borden, bestek en glaswerk mee. Afhankelijk van het gezelschap en de wens van de klant ook nog een gastheer of gastvrouw.
Kan rekening houden met:
Leon heeft na al zijn koksopleidingen nog de opleiding gediplomeerd dieet kok gevolgd. Dit maakt dat hij met alle uitzonderingen rekening kan houden.
Wat moet u zelf nog regelen?
Indien mogelijk regelt u als klant zelf tafellakens, bloemen en kaarsen. Wilt u dit door Leon laten verzorgen dan brengt hij daar Euro 27,50 extra voor in rekening.
Is gespecialiseerd in:
De keuken van Leon kenmerkt zich vooral door puur, eerlijk en heerlijk. Door Leon zijn jarenlange ervaring in de horeca beheerst hij alle keukens, met een kleine voorkeur voor de Mediterrane, Aziatische en die van het Midden-Oosten.
Kosten
Leon berekent ook reiskosten, deze verschillen per opdracht.
Wilt u een extra gang (Euro 13,50) en met wijn Euro 18,50
Liefde en passie dat is wat je in huis haalt als je Leon vraag om een thuisdiner bij je thuis te komen koken. Voor mijn dochter haar 21 diner heeft Leon alles tot in de puntjes geregeld.
Veghel | 21 personen | Van DijkAlle gerechten zag er fantastisch uit, Leon is vakbekwaam en een gezellige kok om een avond mee door te brengen.
Van Dam | 7 personen | Eindhoven