De cursus leren garneren (borden dresseren) is heel geschikt als u niet de hele avond zelf in potten en pannen wilt staan te roeren. U hoeft alleen het mooie werk te doen, het dresseren. Anders dan de klassieke kookworkshop of BBQ workshop heeft de chef alle voorbereidingen gedaan en gerechten op smaak gebracht.
De cursus leren garneren, helemaal zo gek nog niet
U hoeft alleen maar te helpen om het bord zo mooi mogelijk op te maken. Het dresseren van de borden mag op eigen gevoel maar Klaas Culinair helpt u graag om er een feestelijke en oogverblind gerecht van te maken. De cursus kan in heel Nederland en België worden verzorgd en wordt veel gedaan tijdens bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest. Het spreekt voor zich als de borden eenmaal mooi opgemaakt zijn dat u kunt genieten van uw eigen creaties. Natuurlijk is er de hele avond gelegenheid om te drinken waar u zin in heeft.
Neem u camera mee en leer van chef Klaas om gerechten goed in beeld te brengen.
Wij adviseren mensen die deelnemen aan de cursus veelal hun camera mee te nemen. Chef Klaas heeft namelijk een cursus fotografie gerechten gevolgd en deelt deze kennis graag met u tijdens de workshop garneren. Heeft u zelf vragen of uw locatie geschikt is? Neem dan via het contact met ons op.
Lees hier de ervaringen van fijnproevers die al eens een kookworkshop bij Klaas volgden
Eigenlijk nooit geweten dat een bordje opmaken zo eenvoudig was. Een takje groen doet wonderen wat betreft hoe een gerecht eruit ziet.
Jasper en Ineke | 2 personen | Velsen
Deze workshop bevalt mij wel, eigenlijk alleen e.e.a. netjes in een schaaltje leggen en eten maar. Begrijp achteraf dat een echte workshop in onze ruimte ook niet mogelijk was. Gezellig was het wel.
Rabobank | Heerlen | 27 personen
Een ideale kookshop om te combineren met een wijnproeverij.
Van der Moolen | 11 personen | Beekse Bergen