Met meer dan 35 jaar ervaring in de gastronomie brengt chef kok Jos pure vakmanschap in uw keuken. Zijn culinaire reis begon bij restaurant De Waterkers in Eindhoven en voerde hem langs topzaken in Zwitserland, Maastricht, Lanaken (La Butte Aux Bois) en Genk. In zijn eigen restaurant in Boxtel, De Negenmannen, stond hij bekend om zijn verfijnde smaak en creatieve gerechten. Als thuiskok tovert Jos uw woonkamer om tot een exclusief restaurant. Hij bereidt verrassende en gedurfde menu’s die perfect aansluiten op uw smaak en voorkeuren.
Of u nu kiest voor een intiem diner, een sfeervol walking dinner, een luxe barbecue of een interactieve kookworkshop, Jos zorgt voor een onvergetelijke culinaire beleving. Daarnaast heeft hij een diepe passie voor wijn en selecteert hij met zorg de mooiste wijnen om uw gerechten naar een hoger niveau te tillen. Jos is beschikbaar in heel Nederland en België. Bent u klaar voor een bijzondere gastronomische ervaring? Chef Jos staat voor u klaar!
***
Wanneer Jos niet in de keuken staat, geniet hij zelf ook van gastronomie. Hij dineert graag in luxe restaurants en maakt regelmatig wijnreizen om nieuwe smaken en bijzondere combinaties te ontdekken. Zijn passie voor eten en wijn kent geen grenzen!
Een chef aan huis inhuren, hoe werkt dat?
- Servies en bestek
- Servetten
- Kok op locatie
- Bediening
- Amuse
- Brood en boter

- Extra gang
- Wijnarrangement
- Viskoekje met limoen
- Aperitief met amuse
- Statafels
- Nacho bowl
Wist u dat onze chefs gemiddeld worden beoordeeld met een 4,9?
Met de hele familie genoten van Jos zijn lekkernijen. Alles verliep soepel en de kinderen vonden het ook leuk om mee te mogen helpen bij het toetje.
Van Barneveld | 16 personen | Arnemuiden
Voor het eerst een kok geboekt die thuis eten verzorgde. We vonden het best spannend omdat we allemaal wel van goed eten houden. Maar de verwachtingen werden overtroffen en de avond verliep vlot.
Jensen | 8 personen | Rosmalen



