Een korte terugblik op 2023
In mijn laatste nieuwsbrief schreef ik ook al over het enorme aantal aanvragen wat er dagelijks binnenkomt. Dit van zowel nieuwe als bestaande relaties. Geholpen door corona kunnen we nu met zekerheid zeggen dat Nederland een nieuwe vorm van dineren heeft ontdekt. Wat wij toen nog niet wisten of een chef aan huis thuis een luxe diner laten koken populair zou blijven. Maar wat veel gasten niet wisten is dat het level tijdens thuisdiners bijzonder hoog kan zijn en dat in overleg vrijwel alles mogelijk is. In deze terugblik 2023 nemen we u mee in het leven van Klaas Culinair
Samenwerking
Sinds 3 jaar werk ik samen met 35 chefs uit heel Nederland en België. Doel van deze samenwerking is om de klant te helpen bij het vinden van de juiste beschikbare chef. Vooral op vrijdagen en zaterdagen zijn veel chefs bezet en is de vraag naar thuiskoks groot. Maar ook zijn er thuiskoks die geweldig kunnen koken maar niet vindbaar zijn op het internet. Door de samenwerking helpen we elkaar en kunnen we het kok aan huis concept aan meer mensen aanbieden en de naamsbekendheid vergroten. Een ander groot voordeel van de samenwerking is dat we ook een uitgebreider assortiment aan diensten aan kunnen bieden, zoals BBQ, Walking dinner maar ook kookworkshop of BBQ workshops
Klaas Culinair viert 10 jarig bestaan
Zonder klantenkring maar met veel passie en bevlogenheid startte ik 10 jaar geleden met een droom. Namelijk een exclusief cateringbedrijf opstarten. Dit voor private dining en luxe events. Het was een rit met voor en tegenspoed, corona, ziek zijn en weer doorgaan. Vorig jaar schreef ik een blog speciaal voor het 10 jarig bestaan, via deze link komt u daar.
December was toch weer de topmaand
Het is bijna overbodig om te zeggen maar december was toch weer de drukste maand van 2023. Veel bedrijven en particulieren die jaarlijks terugkeren. Maar ook opvallend hoeveel mensen kiezen voor dezelfde chef. Gewoon omdat ze weten dat het dan goed is. Mocht u nu zelf een paar keer dezelfde chef aan huis bij u thuis hebben gehad en nieuwgierig zijn of een andere chef / stijl / concept iets voor u is? Laat het ons weten, we denken graag mee.
Boek niet te laat
Wellicht goed om te vermelden dat ook de agenda voor het voorjaar al aardig vol begint te lopen. Mocht u iets willen plannen waarbij wij mogelijk iets kunnen betekenen wacht dan niet te lang met het informeren naar de mogelijkheden.
Met vriendelijke groet,
Klaas Culinair